Connect with us

Tekort aan kleedkamers

20 oktober 2018 | Webmaster | Categorie: BestuurDe uitbreiding van ons sportpark met het nieuwe veld 5 voor de jongste jeugd heeft als keerzijde dat er op sommige momenten te weinig kleedkamers beschikbaar zijn om alle spelende teams fatsoenlijk onderdak te bieden. Een probleem dat met name op drukke zaterdagen speelt. Uiteraard is dit probleem…

Tekort aan kleedkamers

De uitbreiding van ons sportpark met het nieuwe veld 5 voor de jongste jeugd heeft als keerzijde dat er op sommige momenten te weinig kleedkamers beschikbaar zijn om alle spelende teams fatsoenlijk onderdak te bieden. Een probleem dat met name op drukke zaterdagen speelt.
Uiteraard is dit probleem bekend bij het bestuur en zij werkt achter de schermen dan ook heel hard aan een spoedige oplossing. Er is intensief contact met de Gemeente en de SRO en op dit moment worden diverse oplossingen overwogen. Omdat een permanente oplossing in de vorm van nieuwe, vaste kleedkamers nog onderzocht moet worden op financiële haalbaarheid en omdat de bouw daarvan zeker niet op korte termijn mogelijk is, wordt ook gekeken naar tijdelijke oplossingen. Eén van die tijdelijke oplossingen is het installeren van 2 containers die geschikt zijn gemaakt voor gebruik als kleedkamer.
Zodra er een, al dan niet tijdelijke, oplossing gevonden is, zal het bestuur dat zo snel mogelijk met de leden communiceren. Tot die tijd vragen we om uw begrip en geduld.

Meer van