Connect with us

TC Jeugd & coördinatoren 2018-2019

11 oktober 2018 | TC Jeugd | Categorie: TC JeugdDe TC Jeugd is iets gewijzigd van samenstelling komend seizoen. TC-voorzitter Johan Gelderblom kon de functie helaas niet meer combineren met werk en privé. Deze functie is vooralsnog vacant. Na een aantal jaar zwaait Fernando van Brero af als TC Jeugdlid. Wel gaat hij ad interim…

TC Jeugd & coördinatoren 2018-2019

| | Categorie: TC Jeugd

De TC Jeugd is iets gewijzigd van samenstelling komend seizoen. TC-voorzitter Johan Gelderblom kon de functie helaas niet meer combineren met werk en privé. Deze functie is vooralsnog vacant. Na een aantal jaar zwaait Fernando van Brero af als TC Jeugdlid. Wel gaat hij ad interim de besluiten, wensen en vraagstukken van TC Jeugd bij het hoofdbestuur toelichten en terugkoppelen.

Vincent van den Hooff is en blijft Hoofd Jeugdopleidingen. Vincent heeft 2 zoons bij ASC Nieuwland spelen (Brian senioren en Kevin JO19-1) en is verantwoordelijk voor de gehele organisatie van de selectiejeugd + het aanstellen van trainers van alle selectieteams. Een tijdrovende klus, zo is gebleken. Veel netwerken, veel voortgangsgesprekjes, interne akkefietjes, mutaties van selectietrainers en –spelers en de vrijwilligers met een fluwelen handschoen proberen de visie van de club en werkwijze met onze spelers eigen te maken.

Verantwoordelijk voor de selectieteams in de onderbouw (JO8 t/m JO13) zijn Peter en Peter. Peter Westerink heeft 1 zoon (Bas, dit seizoen JO17-1) al sinds de kabouters bij ASC Nieuwland voetballen en is een echte communicator. Peter Wolfsen heeft 3 zoons (Justin senioren, Matthijs JO17-2 en Lucas JO15-1) bij ASC Nieuwland voetballen en voetbalt zelf nog op z’n oude dag op goed niveau in het tweede van VVZ ’49. Iemand die weet hoe het werkt in het voetbal.

Beide Peters staan in nauw contact met Dennis Been. Dennis is aangesteld als ‘technisch coördinator onderbouw’. Met zijn Voetbalschool verzorgt hij de trainingen van de categorieën JO8 t/m JO11 + die van de JO12-1 selectie. Daarnaast begeleidt de Voetbalschool de trainers van de jeugd JO8 t/m JO12.

De selecties van de bovenbouw O15 t/m O19 vallen onder verantwoordelijkheid van Luc Wesselman en Harold Voskuylen. Luc heeft 2 zoons bij ASC Nieuwland voetballen (David senioren en Bram JO17-1) en is bij de club leeftijdscoördinator geweest, werkgroeplid Convenant en een aantal seizoenen selectietrainer. Hij kent de club goed en heeft kennis van omgaan met leuke en minder leuke gebeurtenissen/situaties binnen onze club. Harold heeft momenteel nog 1 zoon bij ASC Nieuwland spelen (Peter JO19-4) en is al meer dan 10 jaar (!) trainer en vrijwilliger bij onze club. Dit seizoen voor het eerst actief als TC Jeugdlid, waar wij erg blij mee zijn.

De organisatiestructuur van de breedtesport valt in het takenpakket van jeugdvoorzitter Frank de Roo. Voor de breedtesport zijn leeftijdcoördinatoren het eerste aanspreekpunt. Dit zijn komend seizoen:

JO8/JO9: Tessa van Eijk (coordinatorO9O8@ascnieuwland.nl)

JO10/JO11: Marleen van der Hak (coordinatorO11O10@ascnieuwland.nl)

JO12/JO13: Joep Slijpen (coordinatorO13O12@ascnieuwland.nl)

JO14/JO15: Bart Ottenkamp (coordinatorO15O14@ascnieuwland.nl)

JO16 t/m JO19: Patrick de Vries (coordinatorO19O16@ascnieuwland.nl)

Voor de selectiesport zijn de e-mailadressen van de TC Jeugd:

Hoofd Jeugdopleidingen: Vincent van den Hooff (hjo@ascnieuwland.nl)

TC Jeugd: Peter Westerink, Peter Wolfsen, Harold en Luc (tcjeugd@ascnieuwland.nl)

Training O8 t/ O11 + O12-1 selectie: Voetbalschool Dennis Been (dennis@devoetbalschool.nl)

Met veel energie en voortbouwend wat er de afgelopen seizoenen aan beleid en organisatie is neergezet gaan wij weer vol goede moed het nieuwe seizoen in!

TC Jeugd

v.l.n.r. Peter Wolfsen, Vincent, Luc, Peter Westerink, Fernando en Harold

(Foto: Willeke Hooijveld)

Laatste Nieuws

Meer van