Connect with us

Overig

Sportkrant Kei In Sport met 40 pagina’s weer dikker

De derde editie van Kei In Sport is van de persen gerold. Met ruim twintig verhalen, drie columns, fraaie foto’s en een primeur (de nieuwe website amersfoortsportstad.nl) is de Amersfoortse sportkrant weer uitstekend gevuld. Erik Jagt, opmaker en adviseur van de sportkrant (rechts op de foto), ontving 9 oktober het eerste exemplaar van de derde…

Sportkrant Kei In Sport met 40 pagina’s weer dikker

De derde editie van Kei In Sport is van de persen gerold. Met ruim twintig verhalen, drie columns, fraaie foto’s en een primeur (de nieuwe website amersfoortsportstad.nl) is de Amersfoortse sportkrant weer uitstekend gevuld. Erik Jagt, opmaker en adviseur van de sportkrant (rechts op de foto), ontving 9 oktober het eerste exemplaar van de derde editie uit handen van uitgever Balt Gmelig.

Dit keer hebben vooral minder bekende sporten en sporters een plek in de sportkrant gekregen. De lezers kunnen rekenen op bijzondere verhalen met de rugbydames (moeder en dochter Thomassen) van RC Eemland, zwemmer Hans Stevens (deelnemer Gay Games) en Wilard Hamstra die met zijn 120 kg al 22 triathlons op zijn naam heeft staan.

Voor sporten zoals footgolf en bridge die op weinig publiciteit in de lokale media kunnen rekenen, is in Kei In Sport ook ruimte gecreëerd. Daarnaast zijn, dankzij de samenwerking met de gemeente Amersfoort, SRO en Matchpoint, twee pagina’s gewijd aan het jaarlijkse Sportgala in Flint Amersfoort en de eerste Sportmatchbeurs in de Amerena op 26 november.

Verder staan de eerste foto’s van de (voorlopige) genomineerden voor de verkiezing ‘Beste Sportfoto van Amersfoort’ in de sportkrant. Tot 5 november is meedoen nog mogelijk via info@kei-in-sport.nl. Tijdens het Sportgala worden de winnaars bekendgemaakt.

Laatste Nieuws

Meer van Overig