Connect with us

Overig

Sportkrant Kei In Sport: 40 pagina’s dik en meer verhalen

sportkrant-kei-in-sport-40-paginas-dik-en-meer-verhalen

De nieuwe editie van de sportkrant Kei In Sport levert de sportliefhebbers weer veel leesplezier op. Het Amersfoortse magazine telt opnieuw 40 pagina’s, gevuld met meer verhalen en columns (bijna 30) dan in de vorige drie edities.

Voor de vierde en laatste editie van dit jaar zijn vijf nieuwe rubrieken (Tikkie terug, Een-tweetje, Het rechterrijtje, Sportestafette en Conclaaf) geïntroduceerd. Een terugblik op het geslaagde Sportgala 2018 in de Flint ontbreekt ook niet in de nieuwe uitgave. Met tekst en foto’s van de winnaars, zoals Ria Rietveld die de door Kei In Sport georganiseerde verkiezing ‘Beste Sportfoto van Amersfoort’ won met een foto van een kanopolotoernooi.

Bekende en minder bekende sporten en sporters hebben weer een plek in de lokale sportkrant gekregen. De lezers kunnen rekenen op ondermeer verhalen met de talentvolle wielrenster Puck Pieterse, radiopresentator/VVZA voetballer Igmar Felicia, de talentvolle waterpoloërs Max van der Werve/Jorren Hanselaar en voetballer Berry Powel. Voor sporten zoals gewichtheffen, schieten en dammen is in Kei In Sport ook ruimte gecreëerd.

Vanaf dinsdag (18 december) worden duizenden sportkranten door heel Amersfoort op zo’n 170 locaties verspreid en verder op een aantal plekken in Leusden, Hoevelaken, Soest en Soesterberg. Veel inwoners van Amersfoort kunnen de nieuwste uitgave van Kei In Sport vanaf zaterdag (22 december) op hun adres verwachten.

Het bericht Sportkrant Kei In Sport: 40 pagina’s dik en meer verhalen verscheen eerst op Kei In Sport.

Meer van Overig