De afgelopen weken konden jullie jezelf inschrijven voor het Schalke’04 event bij VOP. Zojuist bereikte ons het bericht dat de Nederlandse organisatie die dit in samenwerking met Schalke organiseert en waar je je kon aanmelden failliet is, dan wel faillissement gaat aanvragen. VOP zelf is officieel nog niet geïnformeerd.

We raden je daarom aan om jezelf NIET meer in te schrijven voor het event “Schalke auf Toernee”. Deelnemers die zich ingeschreven hebben, hebben wel bericht gehad over het niet doorgaan van het event. Wij als VOP zijn totaal verrast en hebben juist voor dit event gekozen omdat deze organisatie met heel veel verenigingen in Nederland samenwerkt en dit al jaren doet.

Als VOP zullen wij ons uiterste inspannen om zo goed en zo kwaad als het kan mensen die zich ingeschreven hebben te ondersteunen en te kijken naar oplossingen. Het bureau zelf verwijst naar de curator. We hebben inmiddels Schalke’04 zelf ook gemaild met de vraag wat hun status / standpunt hierin is. Gezien de grote hoeveelheid verenigingen die dit treft zullen we ook onze contacten daar proberen aan te spreken.

Zodra er meer nieuws is zullen we dit melden.

Bron: VOP