Na een sollicitatieprocedure waarbij we uit een aantal kandidaten konden kiezen, zijn we er in geslaagd om een Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) aan onze vereniging te verbinden.

Met ingang van volgend seizoen zal René van der Kooij deze functie op zich nemen. René heeft zijn sporen als HJO al reeds een aantal jaren verdiend bij zijn huidige club USV Hercules. Daar heeft hij het zo goed als vanaf de grond opgebouwd en dit naar grote tevredenheid van USV Hercules.

René is weer toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij hij juist weer kan gaan bouwen. Die uitdaging zal hij bij ons zeker vinden. Hij zal zich in eerste instantie concentreren op de selectiejeugdteams en hun trainers, maar zal ook aandacht geven aan de trainers van de breedtesportteams.

Formeel begint René per volgend seizoen, maar hij zal in de komende periode al regelmatig bij ons aanwezig zijn om met een ieder kennis te maken en alvast waar mogelijk wat eerste stappen te zetten.

Wij zijn zeer blij dat we een zo’n ervaren HJO aan ons hebben kunnen verbinden en verwachten dat René ons gaat helpen in het bereiken van onze sportieve doelstellingen voor de jeugd.

We wensen René veel succes en vooral ook veel plezier bij de invulling van zijn functie.

Namens het bestuur

Nico Terschegget

Voorzitter

Bron: Hoogland