Connect with us

Primera Vathorst en Vuurwerk Vathorst zijn de nieuwe kledingsponsoren van het zesde

Een groep vrienden had in de zomerstop hun zinnen gezet op het formeren van een nieuw senioren team. Er werd wat rond gebeld en wat gepraat in de kroeg en zo kreeg het nieuwe team steeds meer vorm. Zij gingen er toen waarschijnlijk vanuit dat ze als nieuw team als zevende zouden gaan deelnemen aan…

Primera Vathorst en Vuurwerk Vathorst zijn de nieuwe kledingsponsoren van het zesde

Primera en Vuurwerk Vathorst is de nieuwe kledingsponsor van het zesde 1

Een groep vrienden had in de zomerstop hun zinnen gezet op het formeren van een nieuw senioren team. Er werd wat rond gebeld en wat gepraat in de kroeg en zo kreeg het nieuwe team steeds meer vorm. Zij gingen er toen waarschijnlijk vanuit dat ze als nieuw team als zevende zouden gaan deelnemen aan het seizoen, maar door wat verschuivingen en het wegvallen het vijfde vorig seizoen werden de nieuwelingen gebombardeerd tot zesde. De druk lag er gelijk goed op. Zo moest er ook een nieuwe kledingsponsor gezocht worden. Wij, als sponsorcommissie, zijn blij dat we er in geslaagd zijn een betrokken fan van VV Hooglanderveen daarvoor te interesseren. Jeroen Brandsen, een betrokken ondernemer en vader van keeper Dave, hebben we enthousiast gekregen het zesde te voorzien van mooie nieuwe wedstrijdkleding. Compleet met presentatiepakken en tassen lopen de mannen de komende 3 seizoenen er prachtig bij gesponsord door Primera Vathorst. Het steuntje in of beter gezegd op de rug is ook door Jeroen verzorgd met Vuurwerk Vathorst. Eind vorig jaar is de Primera winkel die Jeroen, en  niet te vergeten Henriette, vanaf het begin van het winkelcentrum in Vathorst runden van de ene kant van het centrum, na een eerdere uitbreiding, verhuisd naar de andere kant. De winkel is nu gevestigd naast het mooie nieuwe plein naast de bibliotheek met schuinrechts aan de overkant de Jumbo en aan de andere kant de Lidl. Een mooie plek vol winkelactiviteit voor het actieve ondernemers echtpaar Brandsen. Naast de activiteit als ondernemer, is Jeroen na zijn actieve voetbalcarrière ook een echte fan geworden van VV Hooglanderveen. Regelmatig is hij toeschouwer bij de thuiswedstrijden van het eerste waar zoon Mike (pols gebroken tijdens het AVK van augustus) afgewisseld met Rob moet zorgen dat we geen tegengoals krijgen. Ja, beide zoons zijn keeper geworden en beide zijn actief bij onze mooie vereniging. Dat Jeroen het ook een mooie vereniging vindt blijkt ook uit zijn bijdrage als mede-organisator van het AVK van vorig seizoen. Waar we als vereniging nog steeds heel trots op terugkijken en mede door zijn bijdrage en dat van vele andere enthousiaste vrijwilligers zo’n mooi visite kaartje mee hebben kunnen afgeven aan voetbalminnend Amersfoort.

Jeroen en Henriette, namens VV Hooglanderveen hartelijk dank voor de sponsoring van het zesde en we hopen dat ze vele goals mogen scoren in de kleding van Primera Vathorst geruggesteund door Vuurwerk Vathorst. Ook hopen we dat jullie met de zaak op de “nieuwe” locatie zullen scoren en we hopen dat wij daar als VV Hooglanderveen met haar leden ons steuntje aan bij kunnen dragen. Bedankt!!

Marcel Wendel  namens de sponsorcommissie VV Hooglanderveen

Meer van