Connect with us

KVVA

Ongelukkige nederlaag KVVA tegen koploper

De wedstrijd tegen de ongeslagen koploper moest KVVA na 2 nederlagen weer naar een positief resultaat brengen. De opstelling was enigszins aangepast en ’t Gooi nam het initiatief. Na een half uur opende ’t Gooi de score door een zeer dubieus gegeven penalty. Door intimidatie van ’t Gooi zijde begon de KVVA elf te mekkeren en kreeg de scheidsrechter tegen, na een onbesuisde actie van een KVVA speler na een provocatie werd deze terecht van het veld verwezen. Met 10 man wist KVVA na een goede wissel de 1-1 te scoren. tegen het rustsignaal werd het rumoerig op het veld en weer na provoceren werd er in de rust een speler van KVVA van het veld verwezen.

Na goede tegenstand met 9 man te bieden wist ’t Gooi een treffer te scoren. KVVA hernam zich en vanaf de middellijn zag de KVVA aanvaller de keeper van ’t Gooi ver voor zijn doel staan en door een geweldige trap werd de gelijkmaker gescoord. ’t Gooi drong weer aan en met behulp van de scheidsrechter kreeg het een totaal onterechte penalty, deze werd op sublieme wijze door de keeper van KVVA gestopt. De aanvallen bleven op het KVVA doel afkomen maar de techniek ontbrak bij ’t Gooi om te schoren. 10 minuten voor tijd moest een derde speler van KVVA met 2 keer geel dus rood het veld verlaten. Bij een aanval van ’t Gooi viel een aanvaller zo spontaan dat de scheidsrechter voor de derde keer een penalty gaf en deze werd helaas benut. met de aftrap en nog 4 minuten te spelen vont de scheidsrechter het welletjes en floot af.

Goed beschouwd is deze overwinning van ’t Gooi gestolen, mede dankzij de dubieuze beslissingen van de scheidsrechter, als je de kampioensploeg bent en niet van 10 strijdende KVVA ‘ers het verschil kan maken dan wordt het nog een leuk seizoen. Wat er wel moet worden meegenomen is dat de ploeg zich niet moet laten provoceren en van eigen kracht uit moet gaan. Oja KVVA beëindigde de wedstrijd met 7 man door het uitvallen met een blessure van een speler.

Bron: KVVA

Laatste Nieuws

Meer van KVVA