Connect with us

Cobu Boys

Nieuw bestuur voor Cobu Boys

nieuw-bestuur-voor-cobu-boys

De leden van Cobu Boys hebben maandag vier nieuwe bestuursleden benoemd: Hien The (vice-voorzitter), Damion Dekkers (algemene zaken), Jeffrey van Kessel (technische zaken) en Lenny van Valkenhoef (secretaris). Lenny had in een eerder stadium besloten af te treden, maar besloot zich na een kennismakingsgesprek met de overige bestuursleden alsnog (her)kiesbaar te stellen.

De bestuursverkiezing vond plaats tijdens de ledenvergadering in de kantine van onze club, die door tientallen belangstellenden werd bezocht. 

Met de benoeming van de vier kandidaten is het bestuur overigens nog niet compleet. Er wordt nog naarstig gezocht naar een nieuwe voorzitter en een nieuwe penningmeester. Verder is er op zeer korte termijn iemand nodig die als voorzitter kan fungeren van de jeugdcommissie. Belangstellenden kunnen zich melden via het e-mailadres ikdoemee@cobuboys.nl

Hien benadrukte dat het bestuur alle leden heel hard nodig heeft. ,,We kunnen het niet met z´n vieren, we moeten het met elkaar doen. Help dus allemaal mee om deze club naar een hoger plan te tillen.´´

Arie van Bemmel, aftredend als voorzitter, werd vanzelfsprekend nog even in het zonnetje gezet. Het is maar liefst 19 jaar geleden dat Arie toetrad tot het bestuur, toen als Bestuurslid Technische Zaken Jeugd. Dat was in de tijd dat zijn beide zonen bij Cobu Boys speelden, dat we nog geen euro hadden, en dat we het Millennium-probleem kenden. Die post TZ Jeugd heeft Arie tot 2008 vervuld, jarenlang ook nog gecombineerd met een functie als bestuurslid Accommodatie. Twee posten waar nadrukkelijk zijn hart ligt.

Een uniek en onderscheidend kenmerk is zijn warme band met zijn medemens. Dat werd bijzonder duidelijk toen onze vereniging jaren geleden geconfronteerd werd met een sterfgeval langs het veld. Arie richtte meteen een ruimte in, waar spelers en leden elkaar even in alle rust konden ontmoeten. Ook in latere jaren sloeg hij meer dan eens zijn arm om iemands schouder, ter ondersteuning en aanmoediging.

Sinds 2011 pakte Arie de portefeuille Technische Zaken op. In die periode werkte hij nauw samen met hoofdtrainer Iman Evre en Peter Kouwenberg. Femke van Odijk, op dit moment hoofdtrainster van KVVA, begon in die jaren haar trainerscarrière bij Cobu Boys. KVVA is overigens op zaterdag 8 december de tegenstander van Cobu Boys 1!

Arie, zichtbaar geëmotioneerd, bedankte de leden en benadrukte nog maar eens dat Cobu Boys de mooiste en gezelligste club van Amersfoort is.

 

Op de foto, van links naar rechts: Lenny van Valkenhoef (secretaris), Hien The (vice-voorzitter), Damion Dekkers (algemene zaken) en Jeffrey van Kessel (technische zaken).

Het bericht Nieuw bestuur voor Cobu Boys verscheen eerst op v.v. Cobu Boys Amersfoort.

Laatste Nieuws

Meer van Cobu Boys