Connect with us

Met het eerste elftal naar Ziggo Sport Rondo

Op zondagavond 18 november is het eerste elftal op uitnodiging van Ziggo Sport aanwezig bij de live uitzending van de talkshow Rondo. In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Wim Kieft, Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de…

Met het eerste elftal naar Ziggo Sport Rondo

Op zondagavond 18 november is het eerste elftal op uitnodiging van Ziggo Sport aanwezig bij de live uitzending van de talkshow Rondo. In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Wim Kieft, Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet.

Lijkt het jou ook leuk om samen met het eerste elftal hierbij aanwezig te zijn? Meld je dan snel aan door een e-mail te sturen naar hooglanderveen1@ziggo.nl met jouw naam en telefoonnummer.

Een ieder wordt op eigen vervoer om 18.50 uur verwacht op het mediapark in Hilversum (betaald parkeren). De gehele avond is verder kosteloos en inclusief hapjes en drankjes! De uitzending is live van 19.50 – 20.45 uur te zien op Ziggo Sport.

Meer van