Connect with us

Overig

Maak VVZA € 10.000 rijker: Stem op Jan van Beek bij “Clubheld van het jaar verkiezing”.

Voor onze club is Jan van Beek naar voren gedragen als clubheld van VVZA bij de “clubheld van het jaar verkiezing”. Stemmen kan tot 30 november via deze link. Bij winst ontvangt VVZA € 10.000,-!!!

Als club zijn wij trots op onze vrijwilligers. Er zijn genoeg vrijwilligers binnen onze club die in aanmerking komen voor een nominatie. Het maakt uiteindelijk niet uit wie het is, want het clubbelang staat voorop. Voor deze verkiezing is Jan van Beek voorgedragen.

Jan is een echte club-man. Hij is vaak te vinden op het sportpark als trainer van de JO13-1 of als speler in zijn eigen elftal. Ook helpt hij graag een handje achter de bar om voor jou een biertje te tappen. Daarnaast is Jan bestuurslid Technische Zaken en zorgt hij samen met een aantal andere vrijwilligers dat selectieteams op de juiste manier worden samengesteld en dat ze een trainer krijgen. Kortom een VVZA-man pur sang.

Stem daarom allemaal op JAN VAN BEEK en zorg dat hij de CLUBHELD VAN HET JAAR wordt! Stemmen kan HIER. Hij verdient onze en jullie stem! Wat zou het daarnaast mooi zijn als VVZA een bedrag van 10.000 euro wint!

Je kunt stemmen met ieder uniek emailadres (heb je meerdere email adressen, dan kun je dus meer stemmen uit brengen!). Vraag aan familie, vrienden, buren, collega’s of zij ook willen stemmen. Let op: stemmen kan vanaf 18 jaar. Lees goed de algemene voorwaarden voordat je je stem uitbrengt.

Het bericht Maak VVZA € 10.000 rijker: Stem op Jan van Beek bij “Clubheld van het jaar verkiezing”. verscheen eerst op VVZA.nl.

Laatste Nieuws

Meer van Overig