Vandaag, 26 april 2018, is aan Norbert van Hengstum een Koninklijke Onderscheiding verleend uit handen van de burgemeester van Amersfoort. Norbert is bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau. De Koninklijke Onderscheiding heeft Norbert ontvangen, omdat hij zich al 27 jaar onafgebroken heeft ingezet voor Voetbalvereniging Hooglanderveen. Achtereenvolgens was hij penningmeester, bestuurslid, vicevoorzitter en sinds 2015 voorzitter van onze club.

Ook bij de verhuizing van de voormalige voetbalvelden aan de Hoog en Wellerlaan naar de huidige locatie was Norbert enorm betrokken en heeft hij een grote rol gespeeld bij de onderhandelingen met de gemeente en OBV, maar ook bij de bouw van het clubhuis van onze vereniging. Met een niet aflatende energie en betrokkenheid is de vereniging mede dankzij Norbert gegroeid naar het huidige aantal leden van circa 1.500 en is het eerste elftal geklommen van de vijfde klasse naar de tweede klasse.

Wij zijn als Voetbalvereniging Hooglanderveen trots en blij dat hij de Koninklijke Onderscheiding heeft ontvangen.
Wij stellen daarom een ieder in de gelegenheid om vanavond 26 april, vanaf 20.30 uur Norbert te feliciteren in de kantine van ons clubgebouw.

Bron: Hooglanderveen