Vind je het leuk om een team te trainen volop in hun ontwikkeling, betrokken te zijn bij het proces en veel ruimte voor eigen inbreng en zeggenschap dan ben je bij HVC aan het juiste adres. HVC is geen club vol geijkte processen maar een club waarbij iedereen zijn zegje kan doen, mee kan denken en kan helpen bouwen aan de toekomst.
De JO10 zal aankomend seizoen uitkomen in de 4e klasse. Uiteraard is dit een kleine teaser en zullen we je bij serieuze interesse alle ins and outs vertellen over HVC met de nadruk op onze jeugd en maken we (HVC) samen een plan over de toekomst.

Mocht je interesse hebben reageer dan onder dit bericht of stuur een mail naar: jeugdcommissie@hvc-amersfoort.nl
Oh ja alle teams trainen op de maandag en woensdag om 15:30 tot 16:30.

Collin, Jan, Damian, Seven en Abdullah zijn niet alleen op zoek naar een nieuwe trainer maar ook naar nieuwe voetbalvrienden om hun team te completeren om 1 september te kunnen beginnen aan de bekercompetitie.

Ondanks dat winnen natuurlijk ontzettend leuk is staat de ontwikkeling en plezier bij dit team voorop!
Mocht je een aanstormend talent weten die zonder druk wilt voetballen en wilt genieten van het voetbal spelletje laat de ouders dan dit bericht lezen zodat we in contact kunnen komen.

Kom dus lekker voetballen bij HVC! We kunnen vol trots zeggen dat alle kids met veel plezier bij HVC hebben gevoetbald en nog steeds voetballen. En niet alleen om het voetballen maar ook omdat de achterban zeer trots en gelukkig is met de huidige jeugd voetballers. HVC een club waar de pupillen nog limonade krijgen in de rust, een patatje krijgen na de wedstrijd van de achterban en waar iedereen je naam kent. En nee dat is niet eng dat is ontzettend leuk 🙂

Met vriendelijke groet,

Marcel namens de HVC jeugdcommissie 😉

Mail adres: jeugdcommissie@hvc-amersfoort.nl