Connect with us

Overig

Geslaagde uitzending EVA Sport in Eemhuis

geslaagde-uitzending-eva-sport-in-eemhuis

De programmamakers van EVA Sport kunnen over het eerste jaar tevreden zijn. Met een geslaagde uitzending, vol met sportieve gasten, werd vrijdag in het Eemhuis het jaar afgesloten.

In de slotuitzending van 2018 was wethouder Hans Buijtelaar twee uur lang de sidekick (copresentator) van Arjan Klaver, de man die zich een jaar lang met hart en ziel voor het nieuwe radioprogramma van EVA heeft ingezet.

Tientallen sporters en sportbestuurders waren dit jaar te gast in het programma dat elke vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur vanuit de studio van EVA aan de Van Persijnstraat werd uitgezonden. Maar ook op andere locaties in Amersfoort werd EVA Sport in 2018 live uitgezonden.

Voor Kei In Sport was ook regelmatig aandacht in het programma. Veel onderwerpen in de dit jaar vier gerealiseerde edities van de nieuwe Amersfoorters sportkrant passeerden in de uitzendingen van EVA Sport de revue. Ook in het Eemhuis kwam Kei In Sport ter sprake en maakte de wethouder met uitgever Balt Gmelig de balans van het eerste jaar op.

Het bericht Geslaagde uitzending EVA Sport in Eemhuis verscheen eerst op Kei In Sport.

Meer van Overig