Het wil nog niet zo vlotten met de zaterdagclubs. CJVV verloor de eerste twee wedstrijden van het seizoen. Vorige week ging de ploeg van coach Sijtze Wobbes op eigen terrein met 1-3 onderuit tegen Loosdrecht. Morgen wacht Victoria. De promovendus is sinds de en­tree in 2015 in het za­ter­dag­voet­bal be­zig aan een fraaie op­mars. In 2016 werd di­rect pro­mo­tie naar de der­de klas­se via de na­com­pe­ti­tie af­ge­dwon­gen en af­ge­lo­pen sei­zoen wer­den de Hil­ver­sum­mers glans­rijk kam­pi­oen, waar­door er nu een nieu­we uit­da­ging wacht: de twee­de klas­se. Vooralsnog zijn de resultaten uitstekend. De eerste twee wedstrijden van het seizoen werden gewonnen. Als CJVV een punt overhoudt aan deze ontmoeting mag het zijn handen dichtknijpen.

Nieuwland hoopt tegen SV De Meer de eerste punten van het seizoen te pakken. Net als CJVV is de derdeklasser nog puntloos. Tegenstander SV De Meer speelde gelijk tegen Cobu Boys maar ging vorige week hard onderuit. De Amsterdammers verloren met 8-2 van BFC. Deze uitslag zal morgen na 90 minuten niet op het scorebord staan maar een kleine zege moet mogelijk zijn.

Stadsgenoot Cobu Boys speelt morgen tegen hekkensluiter Wartburgia. Een mooie gelegenheid om de zeperd van vorige week (0-6 verlies tegen Altius) snel te doen vergeten. Indien er gewonnen wordt heeft de formatie van hoofdtrainer Bert van den Brom vier punten uit drie wedstrijden. Winnen dus!

In de kelder van amateurvoetbal treffen we onder meer de Posthoorn aan. Morgen staat de wedstrijd tegen Eemboys op het programma. Vorig seizoen eindigde dit duel nog in 4-2 voor de Baarnaars. Dat belooft niet veel goeds, maar statistieken zijn er om te veranderen.

Om positief te eindigen: VOP. De blauwhemden wonnen beide wedstrijden en spelen morgen tegen Hees. Een stugge tegenstander want ook die ploeg is uit de startblokken geschoten. Vier punten heeft de ploeg uit Soest verzameld. Desalniettemin gaat VOP het thuisduel tegen Hees met vertrouwen tegemoet.