Connect with us

Overig

As zondag is een groep Feyenoorders sponsor van de wedstrijdbal bij het duel tegen Kampong

Zondag 14 oktober is een groep Feyenoord supporters de sponsor van de wedstrijdbal bij het duel tegen Kampong. Speelronde vier staat op de kalender en het zou mooi zijn als we deze wedstrijd afsluiten met 3 punten. Daarmee hebben we direct meer dan het dubbele van de twee schamele puntjes die nu achter onze naam…

As zondag is een groep Feyenoorders sponsor van de wedstrijdbal bij het duel tegen Kampong

Zondag 14 oktober is een groep Feyenoord supporters de sponsor van de wedstrijdbal bij het duel tegen Kampong.

Speelronde vier staat op de kalender en het zou mooi zijn als we deze wedstrijd afsluiten met 3 punten. Daarmee hebben we direct meer dan het dubbele van de twee schamele puntjes die nu achter onze naam staan op de ranglijst. Dat zal nog geen eenvoudige opgave zijn, aangezien Kampong vorig jaar ook een lastige tegenstander bleek en waar we lastig de volle buit tegen halen. Maar daar kan zondag zo maar eens verandering in komen. Resultaten uit het verleden zijn ook voor Kampong geen garantie voor de toekomst, hooguit beïnvloeden ze de statistieken. Je merkt dat we dit seizoen ten opzichte van de afgelopen seizoenen veel wisselingen in de selectie hebben gehad. Dat heeft tijd nodig om vaste patronen erin te slijpen. Jeugdig enthousiasme ondersteund door spelers met meer routine zal de mix tot succes moeten zijn.

Aan het weer zal het als ik Marco Verhoef mag geloven dit weekend zeker niet liggen. Daarnaast is er een groep Feyenoord supporters die zich met wel een heel speciaal vervoermiddel komt melden op het Willem Tomassen complex, dus daar kan het ook niet aan liggen. Willem Tomassen zou verguld zijn dat zijn trots uit Rotterdam zijn trots uit het Veen zou komen ondersteunen. Ingrediënten die een mooie wedstrijd zou moeten opleveren met 3 punten als resultaat. Daar kunnen wij als supporters ook ons steentje aan bijdragen door onze mannen hartstochtelijk aan te moedigen. Zoals gezegd is de verwachting dat dit plaatsvindt onder een lekker najaarszonnetje dus dat is ook al geen reden om thuis binnen te blijven zitten. Kom lekker naar ons mooie complex en stuw het keurkorps op naar grote hoogte!

Graag tot zondag!

Laatste Nieuws

Meer van Overig